Značenje karata tref

znacenje karata
KEC tref-Akcija,uspeh,pozitivno razmišljanje,optimizam, preduzimljivost.

KEC tref obrnutni-Neuspeh zbog pogrešnih poteza i grešaka,ne žurite previše već prvo dobro razmislite.


OSMICA tref- Neočekivana vest,susret koji niste očekivali,povoljan rasplet trenutne situacije,moguć put.
Poruka:nemojte žuriti!

OSMICA tref obrnuta: zbog jedne osobe je nemoguć povoljan rasplet situacije.Previše maštate i radite pogrešne stvari pa ćete morati još dugo da čekate da vam se želja ostvari.

DEVETKA tref- Previše maštate i suviše ste naivni,krajnje je vreme da shvatite da je svet oko vas mnogo suroviji nego što vi mislite,ljudi oko vas su veoma lukavi i prepredeni mada vama izgledaju sasvim dobronamerno.Budite uporniji i agresivniji u nastojanjima da ispunite vaše želje i sigurno ćete uspeti.
Poruka:potražite nove prijatelje.

DEVETKA
tref obrnuta:mnogo gori rezultati od očekivanih,problemi,preterana pasivnost.
Desetka tref uspravno: uspeh uz velike napore, velika ambicija, postignut cilj uprkos preprekama, neprijatan šef. velika odgovornost.

DESETKA tref-iznenadna poruka,novi poznanici ili novi posao.Neko iz vašeg bliskog okruženja vas laže.
Poruka:ne petljajte se u tudje poslove i rasprave.

DESETKA tref obrnuto: Razočarenja u školi ili na poslu, uzaludno ste se mučili, slagaće vas starija osoba.

ŽANDAR (Pub) tref-simbolizuje mladu osobu muškog pola, poznanika,pokazuje dobre namere osobe koju predstavlja karta uz koju se nalazi.
Poruka:očekujte posetu.

ŽANDAR (Pub) tref obrnuti-osoba muškog pola,dobrih namera ali nespretna i ne baš inteligentna, može uz kraljevsku kartu predstavljati laži i loše namere osobe koju ona predstavlja.

DAMA tref- smedja osoba ženskog pola,živahna,impulsivna i puna strasti,nastoji da uvek bude u centru pažnje,poklanja veliku pažnju svom izgledu i želi da se njen izgled svima dopadne.
Poruka:neko želi da vas zaseni i ponzi u društvu,manj zdravstveni problemi.

DAMA tref obrnuta-simbolizuje smedju ženu koja ogovara sve koje poznaje i pravi im spletke,veoma je zlonamerna i želi da se umeša u svačiji život.

KRALJ (pop) tref- veoma ambiciozan smeđ muškarac,veliki optimista,pun energije,lidrer,već je na visokom položaju ili će to uskoro biti.
Poruka:sledite svoje instinkte.

KRALJ
(pop) obrnuti-smeđ muškarac,veoma ambiciozan i sa velikim planovima koji nkako da se ostvare,za šta se uhvati to uvene, nezadovoljan, osvetoljubiv o svemu govori negativno,mrgud.

  © template 'Morning Drink'

Back to TOP